Nytt takräcke inför fjällresan

En resa med familjen till fjällen kräver en hel del bagage. Genom att skaffa ett nytt takräcke till bilen så gör du packningen mycket lättare. Till exempel skidutrustning och snowboards kan du med lätthet spänna fast direkt på takräcket för säker transport. Men trots det kan en skidbox ändå vara till nytta, framför allt om det är smutsigt på vägarna.

Mycket går att spänna fast

Tänk på att takboxen du skaffar måste ha samma mått som bilens takräcke. Detta är lätt att glömma när det blir bråttom. När räcket är på plats och du har antecknat måtten så finns det många olika saker som du kan spänna fast på taket. Till exempel din kanot eller kajak nästa gång du ska ut och paddla. Klicka här för att hitta bra takräcken som passar på alla typer av bilar och som även är snygga.

Gör en lista

Trots att du kan ta med dig mycket mer när du har ett takräcke är det bra med några begränsningar. Det är en skön känsla att komma fram och veta att du har allt du behöver för en lyckad skidsemester eller racing. Då börjar ledigheten mycket bättre och du kan slappna av inför hemfärden.

Comments are closed.